publicam anuntul in siteuri

 

- Termeni si Conditii

Clauze, termeni conditii cu privire la serviciul de :

Postare anunturi /publicare anunturi in siteuri/ adaugare anunt in siteuri/ promovare anunturi

Prin faptul ca apelati la serviciile de publicare anunturi Multimedia Zone , sunteti de acord cu toate conditiile si acceptati sa respectati toti termenii contractuali online de postare anunturi propusi de Anuntulmagic.ro. Adaugarea unui anunt pe siteurile de anunturi online prin intermediul siteului anuntulmagic.ro implica acceptarea si respectarea tuturor clauzelor ce urmeaza in pagina prezenta.

Obligatiile si drepturile Multimedia Zone S.R.L.

 1. AnuntulMagic.ro , implicit Multimedia Zone ofera serviciul de intermediere in postarea anunturilor pe toate siteurile partenere de anunturi , respectand intocmai informatiile cuprinse in oferta clientului si imaginile foto atasate de anunturile respective.

 2. Publicarea unui anunt in reteaua de siteuri de anunturi online se va face manual prin intermediul operatorilor umani , fara a se apela la softuri automate , de postare anunturi in siteuri. Adaugarea anuntului se face exclusiv manual pe toate siteurile. Vezi alte detalii tehnice despre adaugare anunt in siteuri la rubrica "suport/ ajutor "

 3. Operatorii anuntulmagic.ro sunt obligati sa posteze pe fiecare site in parte oferta si anunturile clientului fara a fi modificate datele de contact sau datele din continutul anuntului , insa , in acelasi timp putand efectua mici modificari, corecturi, retusuri daca anuntul nu se incadreaza in termenii si conditiile de postare a fiecarui site de aunturi in parte.

 4. Multimedia Zone nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea in cazul in care anuntul nu apare publicat pe unul sau pe mai multe siteuri de anunturi dupa ce acesta a fost postat de operatori, indiferent de motivele sau pretextele invocate de client sau de administratorii siteurilor de anunturi.Vezi alte detalii despre postare anunt in siteuri la rubrica "suport/ ajutor "

 5. In cazul in care anuntul clientului nu apare publicat pe mai mult de 20% din siteurile de anunturi , dupa ce acesta a fost postat de operatori, clientul are dreptul sa solicite restituirea banilor mai putin taxele (TVA, COMISIOANE SMS ) , dar nu mai tarziu de 3 zile lucratoare din momentul adaugarii anuntului pe siteuri si daca anuntul acestuia nu se refera la chaturi erotice, etnobotanice, masaj erotic, arme de autoaparare sau airsoft, metode de imbogatire rapida, si orice alte activitati dubioase sau suspecte din punct de vedere legal sau moral .

 6. Orice plangere sau reclamatie din partea clientului cu privire la neaparitia anuntului sau in unul sau mai multe siteuri de anunturi, sau cu privire la orice alta eroare survenita , se poate formula si are valabilitate in primele 3 zile din momentul postarii anuntului de catre operatorii anuntulmagic.ro.

 7. Multimedia Zone are dreptul sa elimine din baza de date orice anunt care incalca regulile de etica sau morala sau care defaimeaza in orice fel imaginea unui tert, sau care nu se incadreaza in termenii si conditiile oricarui site partener, fara a avertiza in prealabil clientul de acest lucru, si indiferent daca anuntul este platit de client. Nu se accepta anunturile din domeniile: vrajitorii, chaturi erotice, escorte etnobotanice. Anunturile din aceste domenii pot fi acceptate doar in cazurile in care au rol de articole informative , de combatere a criminalitatii, sau sunt construite intr-un mod foarte decent si nu contin expresii indecente. La aceste anunturi nu se aplica bonusurile sau discounturile din sectiunea: discount si deasemenea nu se returneaza banii in cazul neaparitiei lor integrale in siteurile de anunturi.

 8. Anunturile achitate, dar cu privire la chaturi erotice, etnobotanice, masaj erotic, arme de autoaparare sau airsoft, metode de imbogatire rapida, si orice alte activitati dubioase sau suspecte din punct de vedere legal sau moral vor fi refuzate si eliminate din baza de date. Sumele achitate de catre client in decontul acestor tipuri de anunturi vor fi incarcate in contul de utilozator si vor putea fi folosite oricand pentru alte anunturi in viitor. La cerere clientul beneficiaza de returnarea acestor sume in termen de 30 zile lucratoare

 9. Multimedia Zone isi rezerva dreptul de a opri accesul temporar sau definitiv la informatiile din siteurile proprii, oricarei persoane sau societati comerciale care incearca in orice fel sa incalce termenii si conditiile, care aduce injurii la adresa oricarui partener sau site propriu, care fraudeaza in orice fel sistemul de postare anunturi sau sistemul de efectuare a platilor, fara a avertiza in prealabil pe nimeni.

 10. In cazul in care clientul a gresit la completarea anuntului sau a dat date eronate de contact , intentionat sau neintentionat, Multimedia Zone nu este obligata sa repete publicarea anuntului in siteuri Vezi alte detalii tehnice despre adaugare anunt in siteuri la rubrica "suport/ ajutor "

 11. In cazul in care operatorii anuntulmagic.ro publica eronat datele de contact (telefon, email, website, fax, adresa) (cu exceptia pretului sau locatiei , din motive de curs valutar sau de formulare incorecte din siteuri) Multimedia Zone este obligata sa reia publicarea corecta a anuntului pe siteurile unde s-au produs erorile.

 12. Multimedia Zone nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel in cazul depistarii oricaror greseli de ortografie , gramatica , sau de exprimare din continutul anuntului completat de client, indiferent daca operatorii reusesc sa identifice si sa corecteze respectivele erori sau nu. Clientul are obligatia de a verifica si de a optimiza anuntul ce urmeaza a fi publicat prin operatorii AnuntulMagic. Orice reclamatie ulterioara procesarii anuntului cu erori va fi respinsa.

 13. Multimedia Zone nu este obligata in nici un fel sa puna la dispozitia clientului dupa postarea anuntului, o lista cu linkuri directe catre anuntul clientului intrucat aparitia acestuia in siteuri depinde de foarte multi parametri si factori si acest lucru ar intarzia si ar ingreuna activitatea de postare foarte mult. (ex: pe unele siteuri anuntul apare dupa aprobarea administratorilor respectivi, pe unele siteuri anuntul apare in linkuri dinamice care se modifica de la o zi la alta, pe unele siteuri anuntul apare dupa ce clientul confirma mesajele de validare primite pe adresa de email , pe unele siteuri anuntul apare cu intarziere de ordinul zilelor). Nu se poate intocmi o lista cu toate linkurile catre anutul postat pe siteurile de anunturi. Vezi alte detalii tehnice despre adaugare anunturi in siteuri la rubrica "suport/ ajutor "

 14. In cazul siteurilor care solicita cont de autentificare (cu user si parola) operatorii vor incerca logarea in contul clientului daca exista deja iar daca nu exista un cont anterior creat, operatorii vor crea un cont nou folosind emailul si parola pe care clientul le-a inregistrat odata cu anuntul in baza noastra de date. Astfel, clientul trebuie sa isi valideze acele conturi prin adresa de email urmand ca la urmatoarele anunturi publicate prin anuntulmagic.ro , operatorii nostri sa poata accesa contul deja existent . In aceste conditii este posibil ca primul anunt inregistrat de client pe anuntulmagic sa nu poata fi postat pe unele siteuri care cer autentificare daca clientul nu are deja un cont care sa poata fi accesat de operatori.

 15. In cazul in care clientul nu a completat o adresa web in campul corespunzator, si daca acesta nu isi exprima prin email optiunea sau preferinta sa, Multimedia Zone isi rezerva dreptul de a inscrie siteul propriu ca mijloc de promovare cu sau fara link direct catre anuntul clientului. Deasemenea Multimedia Zone isi rezerva dreptul sa ataseze watermark in coltul imaginii anuntului , insa nu mai mult de 12% din suprafata pozei respective.

 16. Clientul este de acord, iar operatorii anuntulmagic.ro isi rezerva dreptul de a interveni asupra textului anuntului pentru a-l taia sau cosmetiza in functie de termenii si conditiile fiecarui site in parte. De exemplu daca un site de anunturi accepta in text maxim 200 caractere atunci textul anuntului clientului va fi redus cu grija la aceasta dimensiune fara a-i fi afectate ideea sau intelesul.

Obligatiile si drepturile clientului

 1. Clientul are dreptul sa posteze anunturi nelimitate ca numar insa fara a incalca in nici un fel termenii si conditiile impuse in prezentul acord online si fara a duplica textele sau ofertele.Vezi alte detalii tehnice despre adaugare anunt in siteuri la rubrica "suport/ ajutor "
 2. Clientul nu poate cere despagubiri mai mari decat contravaloarea sumei achitate , in nici un caz de neintelegere sau prejudiciu adus acestuia , postarea si afisarea anunturilor acestuia nefiind dependenta de vointa Multimedia Zone .
 3. Clientul poate solicita returnarea banilor in termen de 3 zile de la inceperea postarii anuntului in siteuri de anunturi (se va lua ca reper data primului email de confirmare primit de client de la siteurile de anunturi) si doar daca anuntul sau nu apare pe mai mult de 20% din lista de siteuri de anunturi unde i s-a promis publicarea si doar daca anuntul lui nu incalca nici una din clauzele de mai sus. Vezi alte detalii tehnice despre publicare anunt in siteuri la rubrica "suport/ ajutor "
 4. Adaugarea anuntului in baza de date de catre client presupune faptul ca acesta este de acord cu absolut toate clauzele din pagina prezenta si respecta toti termenii si toate conditiile specificate in siteul anuntulmagic.ro fara a fi necesar un acord scris sau verbal din partea acestuia.

 

Publicare anunt

 

Taguri: termeni si conditii cu privire la postare anunt, termeni si conditii cu privire la publicare anunt in siteuri, termeni si conditii cu privire la publicare anunturi, adaugare anunt in siteuri, termeni si conditii cu privire la inserare anunturi in siteuri, publicam anuntul tau in siteuri de anunturi, termeni si conditii cu privire promovare anunturi in siteuri

 

Taguri: termeni si conditii cu privire la postare anunt, termeni si conditii cu privire la publicare anunt in siteuri, termeni si conditii cu privire la publicare anunturi, adaugare anunt in siteuri, termeni si conditii cu privire la inserare anunturi in siteuri, publicam anuntul tau in siteuri de anunturi, termeni si conditii cu privire promovare anunturi in siteuri