Iti publicam anuntul in 150 site-uri de anunturi - ANUNTUL MAGIC


publicare anunturi postare anunturi, adaugare anunt in siteuri
postare anunturi in siteuri adaugare anunt in siteuri
 

ERROR 404 - Pagina pe care o cautati nu exista pe serverul nostru



Creste-ti vanzarile! Clientii te vor gasi mai usor si mai repede pe internet!
Promoveaza-te prin Anuntul Magic.ro in cele mai bune 100 de siteuri din Romania! Te vei convinge singur de rezultatele uimitoare si de clientii reali care te vor gasi in primele pagini Google.


In cei 16 ani de experienta si de activitate continua am gasit micile secrete si portite prin care reusim sa ridicam ofertele tale in pozitii fruntase in motoarele de cautare. Un anunt bine construit, optimizat prin cuvinte cheie si expresii relevante, publicat manual, treptat si natural in cele mai bune siteuri, poate face minuni intr-un timp record!

Anuntul Magic - cea mai buna solutie de promovare online!

Site-urile de anunturi sunt indexate zilnic de motoarele de cautare: Google , Yahoo etc.. Anuntul tau va fi postat in toate siteurile de anunturi, astfel cresc sansele ca motoarele de cautare sa indexeze paginile in care se gasesc anunturile tale. Datorita page rank-ului si numarului mare de siteuri, Google va afisa in top anuntul tau si va acorda un plus de incredere siteului tau prin linkurile obtinute de pe siteurile de anunturi!

 

Publicam 100% manual.
Google penalizeaza spam-ul si promovarea prin softuri si aplicatii automate

Operatorii Anuntul Magic posteaza manual anunturile pe fiecare site in parte (poti asista la sediul nostru).
Nu folosim nici un fel de soft care sa automatizeze postarea anunturilor. Google nu agreaza astfel de practici si penalizeaza acest gen de promovare automata. Intr-unul din articolele noastre anterioare am demonstrat acest lucru prin exemple si experimente.

Google poate determina timpul in care se propaga un anunt in reteaua de siteuri sau un link in directoarele web. Un anunt postat in 600 siteuri in doar 20 de secunde nu poate fi considerat decat SPAM de catre Google. Recomandam doar postarea prin operatori umani deoarece efectele de penalizare pot fi ireversibile. Iata de ce...

 


Pareri si comentarii..
Va rugam sa nu postati mesaje cu caracter publicitar la comentarii.