Promovarea unui produs


Promovarea unui produs

Promovarea unui produs

 


Cum creez si optimizez anuntul meu, pentru ca promovarea sa aiba efect?

Prima regula in promovarea unui produs online: NU copia fragmente de text din anunturile concurente. Daca textul articolului tau este sarac in cuvinte are toate sansele sa semene cu textele concurentilor, iar Google va considera duplicat articolul tau si il va ignora.

Uneori , chiar si in cazul in care articolul tau este 100% original , se intampla ca acesta sa semene izbitor de mult cu ofertele concurente si sa fii deasemenea penalizat. Promovarea unui produs inseamna inainte de toate creatia ofertei unice si apoi demararea procesului de publicare a articolelor in siteuri si directoare.

Publicarea unui volum urias de anunturi in siteuri nu este de ajuns pentru a avea efecte daca textele anuntului sunt sarace in cuvinte descriptive.Procesul de promovarea unui produs pe internet este migalos si dificil, insa poate aduce rezultate uluitoare in vanzari daca este facut bine.

Astfel, un anunt de genul:

"oferta promotionala, super pret, calitate deosebita va asteptam in magazinul nostru de la parterul complexului ..." va avea rezultate aproape ZERO, in ce priveste promovarea produsului, pe cand un anunt de genul:

"Aparat impotriva cainilor agresivi. Aparatul emite ultrasunete, care deranjeaza excesiv animalele agresive. Aparatul cu ultrasunete alunga cainii agresivi si te protejeaza in orice situatie. Dispozitivul anticaini este cel mai bun din gama de produse anticaini si are efecte sigure impotriva oricaror animale agresive..."

Ideea este simpla:

- Foloseste repetitiv expresiile cele mai descriptive in textul tau. Atentie, repetitiv si nu abuziv. Intotdeauna incadreaza cuvintele cheie in context logic si nu doar le repeta mecanic.

- Modeleaza expresiile in toate formele semantice. Google poate identifica pluralul sau diminutivul unui cuvant. exemplu: promovarea unui produs , promovare produse, promovam produsul etc...

- Da-ti interesul si compune macar 9-12 fraze atragatoare in textul anuntului tau. Anuntul, odata lansat de operatorii nostri in reteaua de siteuri, este extrem de greu sa il mai modifici ulterior. Astfel un anunt ambiguu si facut in graba inseamna pierdere de bani si de timp. Uneori poate insemna si un prejudiciu la propria imagine.

Promovarea unui produs in siteuri

Pareri si comentarii:

 

 

Concluzii

Prima regula in promovarea unui produs online: NU copia fragmente de text din anunturile concurente. Daca textul articolului tau este sarac in cuvinte are toate sansele sa semene cu textele concurentilor, iar Google va considera duplicat articolul tau si il va ignora. Uneori , chiar si in cazul in care articolul tau este 100% original , se intampla ca acesta sa semene izbitor de mult cu ofertele concurente si sa fii deasemenea penalizat. Promovarea unui produs inseamna inainte de toate creatia ofertei unice si apoi demararea procesului de publicare a articolelor in siteuri si directoare. Publicarea unui volum urias de anunturi in siteuri nu este de ajuns pentru a avea efecte daca textele anuntului sunt sarace in cuvinte descriptive.Procesul de promovarea unui produs pe internet este migalos si dificil, insa poate aduce rezultate uluitoare in vanzari daca este facut bine.