publica anunturi

..

publicare anunt in siteuri

Promovare pe Facebook prin Anuntul Magic

Anuntul magic a creat un sistem nou de propagare a anunturilor prin care toate anunturile promovate (achitate) sunt afisate pe wall (perete) in contul de Facebook al fiecarui vizitator. Un exemplu de site care pune la dispozitia vizitatorilor aceasta strategie de promovare este euanunt.ro.

Mai exact , cand un vizitator logat prin Facebook acceseaza anuntul tau , in secunda urmatoare anuntul ii va fi afisat pe peretele lui si toti prietenii lui vor vedea anuntul tau. Sa spunem ca unul din cei 200 de prieteni ai lui da like la anuntul afisat pe peretele vizitatorului. Atunci anuntul tau se va propaga prin News Feed si pe peretele noului vizitator astfel prietenii prietenilor primului vizitator vor vizualiza anuntul tau in mod exponential, natural si mai ales Gratis!

Pe scurt: anuntul tau se va propaga exponential si zilnic pe peretele fiecarui vizitator logat si va fi vazut de prietenii prietenilor acestuia fara ca tu sa mai faci nimic. Afisarea se face doar cu acordul utilizatorilor , prin urmare nu poate fi considerata spam.

Un anunt publicat prin Anuntul Magic va fi promovat si pe Facebook , constant fara ca tu sa mai faci nimic . In cazul donatiilor sau anunturilor umanitare, nu se percepe nici o taxa iar promovarea se face in regim de urgenta pe toate siteurile / ziarele nationale.

Exemplu demonstrativ

Pentru a intelege mai bine modul de functionare logheaza-te mai jos pe euanunt.ro si urmareste peretele tau din contul de Facebook.

 

Publicare anunt

 

Comentarii si pareri (facebook)

Asteptam parerea ta sincera despre serviciul nostru prin care postam anunturi in siteuri:

 


 

 

 

 

 

 

 

Promovare FACEBOOK