PROMOVARE ANUNTURI in site-uri


publicare anunturi postare anunturi, adaugare anunt in siteuri

Promovare Anunturi

 

- Anuntul Magic - primii din Romania cu serviciul de promovare prin anunturi

Prima data cand s-a auzit de serviciul de promovare anunturi in masa in Romania s-a auzit de la Anuntul Magic. Magic Multimedia Soft a fost prima companie de profil care a adus pe piata online serviciul de promovare in mai multe siteuri partenere simultan.

Serviciul de promovare s-a dovedit a avea un real efect in privinta vanzarilor online . Astfel un anunt promovat in masa aduce un numar exponential de clienti.

"Desi am fost primii cu ideea de promovare in masa, am avut concurenta neloiala. Au aparut softuri care au automatizat procesul de postare anunturi astfel incat noi cu zeci de angajati care inserau manual nu mai reuseam sa tinem in frau cheltuielile. Norocul nostru a venit de la Google care a scos un nou update la algoritmul de indexare si prin care a scazut si a defavorizat acest tip de spam. Aici am reusit noi sa ne impunem , prim munca reala. Clientii nostri pot asista in timp ce operatorii publica manual anunturile lor.

Singurul concurent care a fost fairplay si pe care l-am respectat si apreciat a fost "agentia de anunturi " (DID.RO)" - a declarat administratorul Magic Multimedia Soft , Moraru Gabriel.

 

Foarte multumit de promovare prin Anuntul Magic
sondaj anuntul magic 38 %
Destul de multumit de Anuntul Magic
sondaj promovare anunturi42 %
Nu au fost rezultate neasteptate
sondaj postari anunturi16 %
Dezamagit
sondaj servicii de postare straine4 %

creare site

Pareri si comentarii