publicare anunturi

 Pentru a publica anuntul pe 200 site-uri sunt 3 pasi de urmat:


1. Completati datele anuntului in formularul nostru de pe site ... completeaza anuntul aici (daca este primul anunt, este necesara deschiderea unui cont nou)


2. Platiti anuntul (prin sms , card - online , posa , banca , cash etc..) ... plateste aici (daca platiti prin SMS, poza este gratuita.)


3. Confirmati plata (intrati in contul personal si atasati plata de anunturile dorite) confirma plata

 

Dupa ce confirmati plata pe site-ul nostru va aparea in dreptul anuntului dvs "ACHITAT / NEpublicat" acest lucru insemnand ca anuntul a intrat in lista de asteptare. Plata reala se va verifica in cateva ore de catre un operator.

In cazul in care sunt depistate anunturi cu plata confirmata de client insa plata reala inexistenta se va considera frauda sau tentativa de falsificare a sistemului nostru si se va banna temporar persoana respectia pe site-uri de anunturi, de auto, imobiliare, chat, magazine virtuale, forumuri partenere.

 Plata prin SMS este cea mai comoda si usoara si se factureaza lunar prin factura emisa de reteaua de telefonie mobila la care aveti abonament. Pe unele retele e posibil sa vi se solicite al doilea SMS NETAXABIL , cu textul DA. Acest SMS are rolul de confirmare a platii la reteaua de telefonie de care apartineti. Doar urmati instructiunile de aiciAnunturile nu se publica in mod automat ci MANUAL conform unei liste de asteptare . Publicarea unui anunt, de regula incepe dupa aprox. 48 -72 ore in functie de cat de aglomerata e reteaua sau cat de lent merg site-urile in acea perioada.

Sunt anumite criterii dupa care se ofera o prioritate la publicarea anuntului, ex: daca site-ul pe care il promovati contine un link spre www.anuntulmagic.ro anuntul respectiv va avansa in lista de asteptare cu 20 pozitii, sau daca aveti selectata ca pagina de start ( home page ) in browserul dvs siteul nostru deasemenea anuntul va avansa pe lista de asteptare 20 pozitii .

Desi exista pe piata softuri care posteaza anunturi automat si instantaneu pe zeci de siteuri simultan, noi suntem singurii din Romania care prestam acest serviciu manual , site cu site din simplu motiv ca Google penalizeaza linkurile obtinute in mod automat si acorda importanta link-urilor obtinute manual si treptat (in mod natural). Expertii SEO pot confirma acest lucru.

Deasemenea inscrierea in directoarele web partenere se face 100% manual din acelasi motiv. Preferam sa oferim un serviciu mai lent insa prin care clientul sa aiba beneficii pe termen lung in ceea ce priveste cautarile pe Google.

Clientii care doresc sa se asigure ca serviciul se efectueaza manual si cu atentie sporita , pot asista la sediul nostru (in limita locurilor libere) in timp ce operatorii lucreaza la anunturile acestora, putand chiar sa intervina cu noi preferinte sau schimbari in functie de cum evolueaza publicarea.Publicarea in regim de urgenta nu presupune nici o taxa in plus, ci doar apelarea operatorilor si anuntarea lor de acest lucru. Mai exact: daca doriti ca anuntul dvs sa nu mai astepte sa fie publicat, pur si simplu sunati operatorii nostri si anuntati acest lucru. Singura conditie este ca acel anunt sa nu fie primul ci sa mai aveti macar un anunt publicat prin AnuntulMagic in trecut.


Postam anuntul manual pe 200 site-uri . Primul anunt pe care il publicati este posibil sa nu se poata posta pe unele siteuri deoarece este necesara o validare a contului prin adresa dvs de email. Toata lista de site-uri o primiti in mesajul care contine raportul final si care va ajunge pe emailul dvs dupa ce operatorii termina de publicat anuntul. Puteti vedea lista de site-uri aici

Verificati intotdeauna si directorul BULK/ SPAM din casuta dvs de email deoarece se intampla frecvent ca mesajele de confirmare sa ajunga acolo din cauza numarului mare de trimiteri.
Veti primi de la unele site-uri si cateva mesaje de confirmare/validare a adresei de email ..

 Nu exista un raport propriuzis de activitate deoarece aparitia anuntului dvs pe fiecare site in parte este dependenta exclusiv de administratorul siteului respectiv. Practic se poate intampla ca operatorii nostri sa completeze corect si complet anuntul dvs pe un site insa administratorul acelui site sa intarzie aprobarea anuntului sau sa refuze anuntul din diverse motive.

Raportul poate fi vazut autentificandu-va . In contul dvs , va aparea in dreptul fiecarui anunt, un link catre raportul final de activitate.In momentul in care primiti raportul de lucru prin email , anuntul dvs este deja completat pe toate siteurile de anunturi . Acest lucru inseamna ca anuntul este deja afisat pe majoritatea siteurilor de anunturi insa cu mici exceptii:

- pe unele siteuri anuntul apare dupa ce este aprobat de un administrator (de regula intre 1-7 zile) depinzand foarte mult de la site la site
- pe unele siteuri anuntul apare doar dupa ce confirmati mesajele de validare pe care le veti primi pe email (verificati bulk-urile) O parte din siteuri (aprox. 40) trimit acel mesaj de validare cu scopul de a dovedi ca adresa de email este reala.

IMPORTANT! Indiferent ca anuntul dvs este publicat de operatorii nostri sau ca este publicat de dvs manual pe toate siteurile, efectele si rezultatele sunt absolut identice. Practic nu platiti serviciul de publicitate ci platiti munca de a tehnoredacta/ verifica/ completa anunturi pe fiecare site in parte.Rezultatele la Google se vad foarte rapid datorita numarului mare de siteuri de anunturi care sunt indexate din ora in ora. Practic dupa publicarea anuntului pe toate siteurile, ar trebui ca in cateva ore sa fie indexate o parte din paginile care contin anuntul dvs. Puteti verifica acest lucru cautand dupa cuvintele din titlul anuntului dvs.
Perioada medie de afisare a anuntului pe aceste site-uri este de aprox. 4 saptamani. Sunt site-uri care afiseaza un anunt 7 zile , si sunt site-uri care il afiseaza 3 luni. Media calculata de noi este 4 saptamani.

De retinut: Anuntul se deplaseaza pe paginile inferioare ale site-urilor dupa aprox. 2 zile si sunt inlocuite de noile anunturi.In cazul in care nu mai stiti parola contactati operatorii nostri pentru a o recupera. Parola nu se poate recupera in mod automat pe site deoarece exista riscuri mai mari decat in cazul unei simple adrese de email. Parola pe care o alegeti pe Anuntulmagic.ro este valabila pe mai multe site-uri si nu doar pe unul singur.


Acest capitol este atat de complex incat nu il putem explica in aceasta pagina. Insa doua aspecte , le expunem mai jos.

Numarul mare de linkuri pe care site-ul dvs il obtine de la aprox. 100 de site-uri va creste PageRankul la Google si implicit calitatea afisarilor in topul de cautari.

Faptul ca anuntul dvs se gaseste pe toate cele mai puternice site-uri de anunturi , acesta va fi afisat si asociat de Google cu aceste site-uri si prin urmare va fi expus pe primele pagini si indexat cu o valoare de PR mult mai mare si mult mai rapid datorita indexarilor zilnice pe care Google le face pe majoritatea site-urilor de anunturi.

Efectul acesta se poate vedea in aprox 2-3 zile insa sunt cazuri cand se cunoaste o ridicare in top chiar din a doua zi sau uneori chiar si dupa 3 saptamani. Depinde de foarte multi factori timpul de indexare.Impactul publicarii repetate este foate mare insa si aici exista cateva reguli si strategii de promovare. De exemplu este bine de stiut ca CEL MAI IMPORTANT grup de cuvinte care are efect la afisarile in top pe Google este continut de titlul anuntului.

NU CONTEAZA TEXTUL decat pentru vizitatorii directi de pe site-urile de anunturi. Google tine cont doar de TITLUL ANUNTULUI . EX: Daca aveti o oferta foarte buna si competitiva, si ii faceti o prezentare foarte buna insa in titlul anuntului puneti doar cuvantul "VANZARE", ati ratat din start promovarea in Google

Titlul trebuie sa fie compus din 5-7 cuvinte sugestive si la subiect. Daca vindeti o masina tunata la un pret foarte bun alcatuiti un titlu care sa contina exact cuvintele cheie : tunning auto, caroserie, tapiterie, jante etc.. si in nici un caz cuvinte de umplutura si semne vizuale de genul: ~~~<<< Nou, urgent oferta speciala din partea firmei SC ...

In cazul in care aveti mai multe anunturi de publicat insa e vorba de aceeasi oferta EVITATI sa repetati titlul si incercati sa refaceti fiecare anunt nou cu un alt titlu , alte cuvinte alte idei. Toate cuvintele din titlurile anunturilor vor fi keywords pentru cautarea in Google.

EX: daca publicati 30 anunturi cu acelasi titlu :

VAND MASINA,
VAND MASINA,
VAND MASINA ,
VAND MASINA
...etc...

Google va indexa doar 1 cuvant cheie si anume "MASINA" cuvantul VAND nu il pune la calcul.

Pentru un impact maxim construiti titlurile anunturilor cu cat mai multe cuvinte diferte si sugestive:

MASINA BMW PRET AVANTAJOS AN FABRICATIE 2006 ,
OFERTA BMW, MASINA NOUA, CLIMA, PILOT AUTOMAT ETC..
BMW SERIA X VOPSEA ORIGINALA, NEGRU METALIZAT, ETC..
....etc....Sunt bune siteurile pe care AnuntulMagic.Ro publica anunturile dvs?

SUNT aproape TOATE DIN ROMANIA.. DECI nu mai are relevanta nici o comparatie. Sunt si cele mai bune siteuri si cele mai putin bune incluse in lista noastra de parteneri. Nu facem discriminari si afisam o transparenta totala (nr vizitatori/pagerank etc...) aici gasiti lista de siteuri .

Un "Anunt Magic" are efect real ? Suna clientii sau nu ?

EFECTUL REAL este absolut acelasi ca si in cazul in care va publicati manual singur anuntul pe toate siteurile. Noi nu va promovam nicaieri ci doar va preluam munca de a tehnoredacta, de a va inregistra si de a posta anunturi ore in sir .
- Daca doriti sa fiti sunat de clienti si sa ajungeti pe primele pagini Google , CITITI si urmati instructiunile de mai sus si expuneti o oferta atractiva si avantajoasa fata de concurenta.

Cum publica AnuntulMagic anunturi pe siteuri!

MANUAL 100% fara nici un soft automat sau alte programe . Avem contracte de exclusivitate si prioritate cu peste 80% din siteurile de anunturi cele mai bune. Astfel pe unele siteuri anunturile publicate prin AnuntulMagic se afiseaza ca anunturi sponsorizate .
- Lucram cu operatori atat la sediul MAGIC MULTIMEDIA cat si la domiciliu prin colaborare in 6 judete din Romania.
- Anunturile sunt verificate cuvant cu, cuvant din punct de vedere atat gramatical cat si comercial. Daca de ex. pe un site se afiseaza mesajul "ACEST ANUNT A MAI FOST PUBLICAT " operatorii MAGIC vor reformula anuntul astfel incat sa nu rateze publicarea pe acel site. La un anunt se lucreaza cu 3-4 operatori in paralel , in functie complexitatea lucrarii.

 

SFATURI , REGULI PRACTICE

INTOTDEAUNA PUNETI SPATIU DUPA VIRGULA - Un titlu care nu are spatii intre cuvinte are toate sansele sa fie sters definitiv din siteurile de anunturi si penalizat de Google.


EVITATI SEMNELE VIZUALE DE GENUL: ~~~[[[ VAND]]]~~~ acestea au efect ZERO atat la Google cat si la cautarile pe site-urile de anunturi si mai mult de atat sunt obositoare si enervante pentru foarte multi vizitatori.


EVITATI RECLAMELE INDIRECTE de genul: va oferim telefoane mobile pe siteul www.xxxxxx.ro si pe acest site a se gaseasca masini sau idei de afaceri.

EVITATI POZE EROTICE SAU INDECENTE majoritatea administratorilor de site-uri va vor sterge aceste poze deoarece nu se incadreaza in termenii si conditiile site-urilor respective. Odata cu poza se va sterge si anuntul dvs si eventual se va banna definitiv dupa site email etc.. Daca doriti sa promovati un site de genul CHAT erotic, va sfatuim sa asociati siteului o imagine cat mai serioasa si decenta. Nu incercati sa pacaliti sistemul in nici un fel cu poze incarcate dinamic din url-uri proprii sau coduri html pentru ca TOATE INFORMATIILE SUNT VERIFICATE DE OPERATORI UMANI !

SCRIETI TOATE DETALIILE LEGATE DE OFERTA DVS. Daca vindeti o masina specificati in textul anuntului toate detaliile (an fabricatie, carburant, cp, clima, x airberg-uri etc...) In cazul in care vindeti un apartament specificati zona, imbunatatiri, etaj si tot ce trebuie completat intr-un site de imobiliare .

Operatorii nostri va vor adauga anuntul si in site-urile de specialitate, si in cazul in care de exemplu pe un site de vanzari auto se cere tipul jantelor sau nr de portiere, noi extragem datele din textul dvs. si le completam in campurile corespunzatoare. Daca acestea nu exista in textul anuntului nu vom putea sa intregim formularul pe site-ul respectiv...

Daca nu ati gasit raspunsul la intrebarea dvs. contactati-ne fara nici o ezitare Operatorii nostri va stau la dispozitie atat online cat si telefonic. Cereti sfaturi, consultanta practica, idei si sugestii fara nici o retinere pe messenger, sau telefonic. Este posibil sa gasiti un raspuns pe Forum.

 

 

...

AnuntulMagic.ro este proprietatea societatii Magic Multimedia Soft conform O.S.I.M. Romania. Orice incercare de copiere sau preluare a textelor, imaginilor fara acordul expres al proprietarului acestora este sanctionat prin inchisoare sau civil prin contraventie.

AnuntulMagic nu este raspunzator in nici un fel de textele si ofertele anunturilor postate zilnic si nu poate fi tras la raspundere in nici un fel pentru ilegalitatea anunturilor , singurul responsabil atat civil cat si penal , fiind autorul anuntului. AnuntulMagic isi rezerva dreotul de a sterge fara avertisment orice anunt dubios sau suspect de ilegalitate

AnuntulMagic returneaza banii clientilor daca anunturile acestora , indiferent de motive nu se gasesc pe mai mult de 20 % din siteurile de anunturi dupa ce au fost publicate de operatori.

AnuntulMagic nu poate garanta aparitia anuntului dvs pe toate siteurile de anunturi , acest lucru fiind la latitudinea fiecarui administrator de site in parte.

Completarea unui anunt pe siteul nostru presupune ca sunteti de acord cu toate conditiile expuse in pagina curenta.

Multumim.