Anunturi Sponsorizate
. .
  • Anuntul tau va fi afisat ca si anunt sponsorizat in toate siteurile din reteaua de parteneri Anuntul Magic
  • Anuntul va avea vizibilitate maxima si va fi afisat cu poza si link catre siteul tau
  • Peste 30.000 afisari / luna
  • Pret/ Valabilitate 9 euro / 60 zile

 

 

Titlul ofertei
Textul ofertei
Telefon:
Email:
Web :
Fotografie
 

 

Trimite SMS la 7472 cu textul MAGIC

 
Scrie codul primit prin sms:
 

Termeni si conditii (Pe scurt)

Ne rezervam dreptul sa refuzam promovarea urmatoarelor tipuri de anunturi:

  • Anunturile cu tenta sexuala (de orice natura: hetero, homo, chaturi erotice, masaj erotic etc..)
  • Anunturile care promoveaza substante halucinogene (droguri, tigari, plante etc..)
  • Anunturile prin care se vand arme, munitie etc..
  • Anunturi care aduc defaimare, prejudicii morale sau religioase, unei terte persoane fizice sau juridice.

Prin publicarea anuntului in siteul anuntulmagic.ro, utilizatorul este de acord in totalitate cu termenii si conditiile acestui site, nefiind necesara bifarea vreunei optiuni suplimentare in acest scop.

Termenii si conditiile (pe larg) se gasesc aici

 

Comentarii si pareri :

Te rugam sa iti scrii parerea despre serviciile noastre, doar in urma publicarii a cel putin un anunt, pentru a vedea rezultatele reale si pentru a scrie o parere avizata si la subiect. Multumim!

 

 

Acest serviciu nu este Gratuit si NU este disponibil celor din afara Romaniei
Daca doriti sa beneficiati de acest serviciu, puteti apela la prietenii din tara, care sa intermedieze acest serviciu in numele dv. de la telefoanele lor.
Pretul serviciului va fi taxat de furnizorul de servicii de telefonie mobila de la care efectuati apelul si va fi adaugat in factura lunara. Contravaloarea unui sms este 9 euro pentru retelele Vodafone , Cosmote si Orange.

Serviciul de microplata prin sms este oferit de plataprinsms.ro . Pentru orice problema de natura tehnica apelati numarul de telefon 1808 (numar cu tarif normal, disponibil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote, program Luni-Vineri 09.00-18.00) sau trimiteti email la ajutor@plataprinsms.ro . Mesajul email trebuie sa contina numarul de telefon de pe care ati facut plata! In reteaua Vodafone sistemul presupune trimiterea a doua sms-uri de informare-confirmare. Costul fiecarui sms de informare-confirmare este de 0.05eur/sms+tva. Costul total al serviciului in reteaua Vodafone este de 9 eur+tva. In reteaua Cosmote sistemul de plata presupune trimiterea unui mesaj de confirmare, costul total al serviciului in reteaua Cosmote este de 9,05eur+tva.

Important! Daca nu scrieti corect codul si trimiteti prin sms orice altceva sunteti deasemenea taxat cu aceeasi suma insa contravaloarea sms-ului nu ajunge la noi . Nu suntem raspunzatori pentru acest tip de eroare si orice reclamatie ulterioara se poate rezolva doar la reteaua de telefonie mobila de care apartineti.

filtru: